Advokater i Göteborg

Advokater arbetar med att hjälpa sina klienter i juridiska situationer. En advokat kan utbilda sig och specialisera sig inom många olika juridiska ämnen och områden, och detta gör det bättre för dig som behöver hjälp då du kan få en expert inom ämnet som hjälper dig. En advokat kan till exempel hjälpa en person som står anklagad inför rätten för brott, genom att använda sig av lagen för att se till att klienten får ett lägre straff. En affärsadvokat arbetar med att hjälpa klienter att göra affärer. Advokaten ser över avtalen, och hjälper klienten så att klienten får en fördelaktig affär som blir genomförd inom lagens ramar.

Göteborg är en av Sveriges största städer. I Göteborg finns det väldigt många olika advokatbyråer som är specialiserade inom ett flertal juridiska områden. Om du bor i Göteborg och är i behov av juridisk hjälp så är den inte långt bort. Många advokatbyråer står till ditt förfogande för att hjälpa dig med din juridiska situation.

Det lättaste sättet att hitta en advokatbyrå som kan hjälpa just dig är genom att söka efter den via internet. En stor advokatbyrå har ofta sin egen hemsida där du kan läsa om vad den byrån är specialiserad på, vad den kan hjälpa dig med och hur du kontaktar byrån. Även advokater och byråer som inte har egna hemsidor går att hitta på internet via kanaler som eniro och Gula Sidorna. Man kan även få tag i en advokat genom att bläddra i telefonkatalogen.

Advokater hjälper dagligen klienter med alla möjliga olika saker. Behöver du i Göteborg hjälp av en advokat så kan du vända dig åt många olika håll. Det lättaste sättet att hitta din advokat är via internet, och oavsett vilken juridisk situation som du behöver hjälp med så finns det en advokat som kan ta an dig som klient.

Advokaterna Högström Gabrielson & Elgmark AB
Vår inriktning ligger inom områdena äktenskapsskillnad och övrig familjerätt, boutredning, socialrätt, målsägandebiträde, brottmål m.m.
Advokatbyrå Gilborne
Vi har gedigen erfarenhet inom familjerätt, brottmål och allmän praktik. Vi hjälper dig att ansöka om rättsskydd eller rättshjälp.
Advokat Pia Lönn AB
Kontakta oss för tjänster inom familjerätt, såsom vårdnad, umgänge m.m. Dessutom LVU, LVM, LPT, brottmål samt målsägandebiträde.
Advokat Olle Palmgren
Vår verksamhet är inriktad på familjerätt och brottmål. Vi är medlem i Sveriges Advokatsamfund och har gedigen erfarenhet inom branschen.
Advokat Jan Herelius AB
Juridisk service inom affärsjuridik, förmögenhetsrätt, fastighetsrätt, skadeståndsrätt, familjerätt, brottmål samt arvs- och testamentsfrågor.
Advokat firman Mats Dahlgren AB
Verksam inom affärsjuridik, tvistemål, brottmål, juridik för bostadsrättsföreningar.
Advokat Ann Bark, Kurt Bark Advokatbyrå AB
Familjerätt - har Du problem avseende vårdnad, boende och/eller umgänge hjälper jag Dig gärna. Välkommen att ringa mig.
Advokat Anders Kollberg
Jag hjälper er med skadestånd, brottsmål, mål enligt LVM, LVU, LPT och LRV, familjerätt samt allmän rättshjälp och rättsskydd.

Kommentarer inaktiverade.