Advokater i Stockholm

En advokat är en person som har utbildat sig inom ett eller flera juridiska områden. Det finns massor av olika advokater för olika syften och med kunnighet inom olika områden och situationer. En advokat kan hjälpa företag och privatpersoner med att göra affärer. Då har advokaten som uppgift att, med hjälp av lagen, se till att klienten får affären gjord som den vill på ett fördelaktigt sätt för klienten, samt att se till att allting genomförs inom lagens ramar. En försvarsadvokat har som uppgift att försvara sin klient inför domstolen. Då gör advokaten sitt bästa för att dess klient ska få ett så lindrigt straff som det går.

Stockholm är Sveriges huvudstad, största stad, och hem för många företag och människor. Däribland advokater och advokatbyråer. Om du bor i Stockholm och behöver juridisk hjälp finns det väldigt många olika byråer som du kan vända dig till. Eftersom det är Sveriges huvudstad har du här störst möjlighet att hitta den advokat eller byrå som är perfekt för dig.

Du kan hitta en advokatbyrå som är specialiserad inom det område som du behöver hjälp med enkelt genom att söka efter den på internet. Ett flertal advokatbyråer har idag egna hemsidor. På deras hemsidor finner du information om byrån, vad de arbetar med, hur du kontaktar dem och var de finns. Även byråer som inte har hemsidor går att hitta på internet via eniro och liknande hemsidor. Du kan annars även söka via Gula Sidorna.

Om du i Stockholm behöver juridisk hjälp med någon typ av situation är hjälpen väldigt nära till hands. Det finns massor av olika advokater och byråer med sina säten i Stockholm, och du kan hitta dem enkelt genom att söka efter dem på internet. Eftersom Stockholm är en av de städer med flest advokater i Sverige är dina chanser att hitta en advokat som passar dig väldigt stora.

Advokatfirman INTER AB
Fullservice inom advokattjänster. Hos oss är klienten helt i centrum och vi har tillgänglighet, snabbhet och kvalitet som ledstjärnor!
Advokatfirman Birgitta Mörner AB
Verksamheten är inriktad på att hjälpa klienten att lösa juridiska problem vid domstolar och myndigheter. Ring för mer information.
Advokatfirman Billner
Vi sitter centralt beläget, T-bana Östermalmstorg. Vi är verksamma inom familjerätt, brottsmål, utlänningsrätt! Fri rådgivning per telefon.
Advokatfirma DLA Nordic KB
Vi är en av de största affärsjuridiska fullservicebyråerna i Sverige. Välkommen att ta kontakt!
Advokatbyrån Lindwall & Partners AB
Advokatbyrån är en allmänpraktiserande byrå med speciell inriktning på affärsjuridik, fastighetsjuridik, familjejuridik och utlänningsrätt.
Advokatbyrån Kardell & Rittsél AB
Vi har målsättningen att tillhandahålla juridiska tjänster inom det humanjuridiska området. Välkommen att kontakta oss!
Advokat Peter Skeppstedt
Peter Skeppstedt företrätt mängder av olika klienter. Peter Skeppstedt ger kostnadsfri rådgivning per telefon eller via e-post.
Advokat Nils Högström
Arbetsrätt, ekonomisk familjerätt, arvsrätt, skadeståndsrätt, bostadsrättsjuridik, samt likvidationer av bolag.

Kommentarer inaktiverade.