Advokater i Uppsala

En Advokat är en person som är utbildad för att bidra med hjälp inom ett eller flera juridiska områden. Det finns en mängd olika typer av advokater med olika områden som de har specialiserat sig på. Av en advokat kan man få hjälp med försvar om man står anklagad inför domstol för att man är misstänkt för ett brott. Detta kanske är den mest kända typen av advokater. Men det finns också advokater som är mer inriktade på affärsjuridik, dessa hjälper till exempel företag när de gör affärer med varandra. De ser till att allting går rätt till, eller att lösa eventuella konflikter som kan uppstå.

Uppsala är en stad som ligger belägen i närheten av Sveriges huvudstad, Stockholm. I Uppsala finns det en hel uppsjö med olika advokater och advokatbyråer som kan hjälpa dig med en mängd olika juridiska problem. Om du bor i eller i närheten av Uppsala finns det många möjligheter att söka juridisk hjälp, oavsett om det är av försvarsskäl i rättssak eller för affärer.

Det går att hitta advokater och advokatbyråer på många sätt. Man kan till exempel söka på advokater Uppsala på internet så får man snabbt många träffar. Man kan dessutom göra det lättare att hitta rätt genom att lägga till den typen av juridisk hjälp som man är ute efter. Man kan även finna dem i gula sidorna, eller till och med besöka deras kontor och prata med dem på det sättet istället.

Om du behöver juridisk hjälp och bor i eller i närheten av Uppsala så har du många olika advokater och advokatbyråer att vända dig till. Vissa av dem har recenserats på internet, så det kan ju vara värt att titta på när du väljer vilken du skall vända dig till. Oavsett vilket juridiskt problem du har, så kan du hitta en advokat som kan hjälpa dig.

Advokatfirma Sassarsson Cameronstd
018 – 25 86 97
Notarius Publicus Advokat Lars la Fleur
018 – 16 18 50
Advokatfirman Upsala Juridiska Byrå
018 – 18 50 30
Advokat Kjell Wikström – Legatus AB
070 – 563 99 00
Advokat Eva Glimstedt Torslow AB
018 – 10 13 50
Advokat Henric Källén
018 – 50 18 24
Advokatbyrån Eva K Gustafsson
018 – 60 72 80
Advokatfirman Wijk & Nordström A
018 – 15 76 80

Kommentarer inaktiverade.